Гарет Бейл не е готов за цял мач. Уелският национал призна, че все още изпитва болки в глезена след операцията, което по всяка вероятност ще го остави на пейката във финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ювентус. Той обаче добави, че Иско го е заместил по фантастичен начин и заслужава да започне мача.

"Не съм готов на 100 процента. Не съм играл от 6-7 седмици след операцията в глезена, който не е напълно възстановен. Все още чувствам болки по време на тренировките и пия обезболяващи. Всяка операция е лоша, но положението става още по-сложно, когато тя е извършена в средата на сезона. Искаш да се завърнеш на терена възможно най-бързо, но това е грешка. Трябваше да се възстановявам повече време. Ще се поуча от това", каза Бейл.

"Нищо обаче не може да ме спре, ако треньорът реши, че трябва да играя. Ще бъде трудно обаче да остана на терена 90 минути, защото отсъствах дълго време. Иско беше фантастичен, така че ще приема всяко решение на треньора. Ако избере мен, ще започна мача", добави той.