Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес намекна, че сделка за Килиан Мбапе може и да няма, тъй като нападателят все още е твърде млад и не е ясно дали ще има място за него в състава на Белите. 

Кралския клуб е считан за фаворит за подписа на младока, но думите на боса означават и че той счита за доста рисковано да се дадат толкова много пари за един толкова млад играч. 

„Не трябва да забравяме какво стана с Погба. Мбапе е много млад и много добър играч и аз наистина го харесвам, но един отбор се състои от 24 футболисти, а само 11 играят“ заяви той пред „esRadio“. 

„Има твърде много играчи, които ми допадат, но за които няма място в състава. Ние ще направим всичко, за да се подобрим, но в момента наистина разполагаме с най-добрия възможен тим. Момчетата се чувстват добре и всеки знае своето място, което не видях през миналия сезон при Погба“. 

„Зидан наистина държи контакт с Мбапе, тъй като го следи от доста време, както бе с Варан. На 18 обаче много малко играчи могат да бъдат част от Реал, така че трябва търпение“ каза още Перес, което със сигурност ще направи сагата около звездата на Монако още по-любопитна.