Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че не е искал от Флорентино Перес привличането на нов нападател след раздялата с Алваро Мората. 

Подобни слухове се появиха след продажбата на испанеца на Челси, но след мача с Манчестър Юнайтед тази нощ Зидан ги опроверга. 

„Не съм искал купуването на №9 и вие медиите знаете това много добре. Не бих направил подобно нещо. В крайна сметка ние работим здраво, разполагаме с 28 футболисти и аз съм доволен от всички тях“ заяви наставникът, който похвали отбора, въпреки загубата след дузпи. 

„Играта ми хареса и смятам, че направихме едно завършено представяне, като момчетата се справиха много добре. Почти всички са здрави, което е хубаво. Скоро и Серхио Рамос ще бъде готов и ще започне нормални тренировки“ изтъкна той. 

„Завършихме силно двубоя, което бе позитивно, макар и да изпуснахме доста дузпи след това. Сега ни предстои сблъсък с Кака и ще бъде приятно, защото той бе важна част от Реал. За нас обаче най-важното е да се подобрим във физическо отношение и да сме готови за мача за суперкупата на Европа, която искаме да спечелим“ каза още Зидан.