След като треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че суперзвездата Кристиано Роналдо остава в тима, сега и самият португалец го направи. 

Както е известно в началото на лятото имаше сериозни слухове, че нападателят може да си тръгне, недоволен от финансовите разследвания срещу него и обвиненията, че е укрил данъци. 

Днес обаче от Шанхай пред вестник „Марка“ той окончателно разсея слуховете за евентуална раздяла. „Остава“ написа с големи букви изданието на първата си страница, публикувайки думи на футболиста. 

„Да спечеля големи трофеи с моя клуб през миналия сезон бе страхотно, както и индивидуалните награди. Да го направя отново би било много хубаво“ заяви Роналдо, който е на промоционално турне в Далечния Изток. 

„За да се случи това обаче трябва да продължим да работим здраво и аз ще продължа да го правя, защото футболът е моят живот, моята страст“ добави Роналдо, който ще започне тренировки за новия сезон другата седмица и би трябвало да е на линия за първия мач с Барселона за Суперкупата на Испания.