Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан продължава да твори история начело на Кралския клуб, въпреки че води състава само година и половина. 

За този период обаче, той успя да донесе на столичани 6 отличия, с което се превърна в 4-ия най-успешен наставник на Белите. Французинът изведе Реал до два триумфа в Шампионската лига, 2 суперкупи на Европа по един успех в Примера дивисион и на световното клубно първенство.

Пред него остават някои легендарни имена, които обаче са имали възможност и да работят доста повече време на „Сантяго Бернабеу“. Още в края на кампанията обаче Зидан може да излезе на второ място.  

Засега пред него и на този етап изглеждащ недостижим е легендарният Мигел Муньос с 14 трофея, от които 9 титли на Испания и два триумфа в Европа. 

Следващите два обаче са доста близо. Луис Моловни е с 8, а Висенте дел Боске със 7, като бившият национален селекционер може да бъде изравнен другата седмица, ако столичани вземат и Суперкупата на Испания. 

С триумфа снощи Зидан стана първият наставник от Ариго Саки през 1990-а, спечелил суперкупата на Европа в две поредни години, което също не е за пренебрегване.