Полузащитникът на Реал Мадрид Каземиро може и да получава най-много похвали заради играта си в дефанзивен план, но „Марка” отбелязва, че напоследък той разкрива и голмайсторските си умения. 

Снощи бразилецът реализира за 2:0 на „Риасор” срещу Депортиво, като помогна за победата с 3:0 на Белите. Попадението бе забележително с това, че мадридчани владяха топката минута и 47 секунди и направиха 43 паса помежду си преди Каземиро за прати топката в мрежата. 

Това се оказа вторият му гол за сезона, след като преди 2 седмици се разписа за успеха и над Манчестър Юнайтед за Суперкупата на Европа. Началото на кампанията е обнадеждаващо и испанското издание отбелязва, че бразилецът вече трябва да бъде считан и за сериозна заплаха за вратите на съперниците. 

Оказва, че през календарната 2017-а година той вече е с 8 попадения на сметката си, от които 5 в първенството, 2 в Шампионската лига и 1 за Суперкупата на Стария континент. За периода той е 4-ият най-добър реализатор в състава и продължава със силното си представяне, а похвалите към него са съвсем закономерни.