Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос се зарадва на 350-ата си победа с белия екип, след като снощи отбеляза впечатляващ гол при успеха над Апоел Никозия. 

Защитникът вкара със задна ножица, за да оформи крайното 3:0 и очаквано бе изключително доволен, както от изпълнението си, така и от триумфа. 

„При тези ситуации трябва да действаш инстинктивно, но аз винаги съм бил добър при подобни удари, така че съм доволен. Имах и малко късмет разбира се, но по-важното е, че постигнахме отличен резултат“ заяви Рамос. 

„В началото бе трудно, тъй като съперникът бе много добре организиран. Проявихме обаче търпение и след като направихме пробива и вкарахме първия гол, стана по-лесно. Присъствието на Кристиано веднага се усети и се надявам, че ще продължи да бележи, защото с него качеството на играта ни става много голямо“ добави той. 

Защитникът спечели тези 350 мача в 13-ия си сезон на „Сантяго Бернабеу“. Той има 528 срещи, така че победите са 66,3% от тях. Общо е вкарал 69 гола и се наслади на 17 трофея. 


Включете се в играта на Gol.bg с прогнозите в Шампионска лига и спечелете много награди!