Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри недоволството си от някои моменти от играта на своя тим при успеха с 3:0 над кипърския АПОЕЛ Никозия, но все пак изчетка Роналдо. 
 

Ибериецът вкара два гола за отбора си и на практика спаси тима си от голям резил, защото в този мач "кралете" наистина не показаха това, което наистина са способни да направят.

"Започнахме турнира много нетърпеливо и определено не можем да бъдем особено доволни от представянето ни през първото полувреме на мача", коментира французинът на пресконференцията след двубоя.

"Второто полувреме бе много по-добро за нас и е радващо, че победихме с разлика. Цялостно за нас бе важно да започнем турнира с победа и в крайна сметка постигнахме тази цел". 

"Вкарахме три гола и не допуснахме нито един, звучи наистина добре. Когато обаче се бориш да спечелиш поредния трофей от Шампионската лига, тогава изобщо не трябва да се отпускаш срещу такива противници, защото можеш да останеш много изненадан накрая". 

"Роналдо? Той е много ключов играч за нас и отново го показа. Ако бе в оптимална форма, тогава можеше да вкара поне четири попадения. Отново допринесе за нашата победа и се радвам наистина много". 

Включете се в играта на Gol.bg с прогнозите в Шампионска лига и спечелете много награди!