Реал Мадрид допусна шокираща загуба от Бетис с 0:1 на „Сантяго Бернабеу“, за да изостане на 7 точки от Барселона след едва 5 кръга! 
 
Шампионите имаха своите положения, но ги пропуснаха, като не им помогна и завръщането на Кристиано Роналдо след наказание. 
 
Севилци обаче също играха добре и с гол в добавеното време стигнаха до фантастичен резултат, който подобри актива им до 9 точки и ги прати на 6-о място, докато Реал е 7-и с 8. 

В състава на Реал Кристиано Роналдо очаквано направи дебюта си за сезона в първенството, като действаше в атака с Гарет Бейл, а зад гърба им бе Иско. Марсело зае позицията си в вляво на защитата. 

 
Още в началото стана ясно, че мачът изобщо няма да е лесен за Белите, защото в 3-ата минута севилци организираха отлична контра, при която Санабрия бе изведен сам срещу Навас, преодоля го и стреля към вратата, но Даниел Карвахал успя да притича и да избие пред голлинията. 
 
Домакините очаквано владееха инициативата и в 10-ата минута след корнер Роналдо опита много технично да отбележи, като стреля с пета, но Хави Гарсия се оказа на точното място, за да предотврати попадение. 
 
Бетис обаче оставаше опасен и затова атаките следваха и към двете врати. Лука Модрич имаше добри положения за домакините, като в средата на първото полувреме стреля от въздуха над вратата. 
 
Роналдо също продължаваше да опитва, а и Каземиро стреля с глава при една ситуация, но неточно. Фабиан Руис пък накара Навас да се намесва в 35-ата минута, когато стреля опасно с левия крак. Иско пък не успя да преодолее бившия страж на Реал – Адан малко преди почивката и така паузата дойде при 0:0. 
 
В 51-ата минута Роналдо пропусна отлично положение. Иско изведе Бейл, който подаде към далечната греда, където Кристиано не успя да постави тялото си в добра позиция и прати топката в аут. 
 
Малко след това при едно свое включване Карвахал засече подаване на Роналдо, но стреля в гредата. Натискът на Реал обаче ставаше все по-сериозен. Тони Кроос също накара Адан да избива изстрела му в средата на втората част. 
 
Роналдо прати топката над целта, преди в 75-ата минута Адан да спаси отново Бетис. Карвахал центрира ниско към близката греда, където Бейл много хитро отклони с пета. Вратарят обаче успя с върха на пръстите си да отклони в гредата. 
 
Зидан пусна Асенсио, Лукас Васкес и Майорал в опит да промени нещата, но и това не носеше резултат, а минутите минаваха. В 88-ата Карвахал направи поредния си пробив и подаде в наказателното поле, само че прати топката между трима свои съотборници и тя не бе удобна за никой от тях. 
 
В 90-ата минута феновете на Реал съвсем изтръпнаха, след  като Санабрия отклони в мрежата удар на Гуардадо. Попадението обаче правилно бе отменено заради засада. Кроос и Майорал имаха ситуации в добавеното време, за да дойде и драмата. 
 
В 94-ата минута Барахан проби отдясно и центрира, а Санабрия бе на точното място и да прати топката с глава във вратата, шокирайки феновете на Реал. 
 
Реал Мадрид – Бетис 0:1
 
0:1 Санабрия 94
 
Реал М: Навас, Карвахал, Варан, Рамос, Марсело (72 Лукас Васкес), Каземиро, Модрич (72 Майорал), Кроос, Иско (67 Асенсио), Бейл, Роналдо
Бетис: Адан, Барахан, Манди, Федал, Дурмиси, Хави Гарсия, Фабиан Руис (80 Хоакин), Камараса (44 Гуардадо), Франсис (61 Будебуз), Тейо, Санабрия