В Реал Мадрид не са приключили с подновяването на договорите на своите футболисти и един от символите на тима ще бъде следващият с нов контракт. 

Става дума за капитана Серхио Рамос, който отдавна е показал, че ще остане в историята като един от великите играчи носили белия екип и е много високо ценен от президента Флорентино Перес. 

Вестник „Марка“ съобщава, че от клуба ще удължат настоящото споразумение, което е до лятото на 2020-а година, с още един сезон, така че Рамос ще се обвърже до 2021-а. 

В края на контракта футболистът ще бъде на 35 и тогава ще бъде играл за Реал в продължение на невероятните 17 сезона. Още през този той ще влезе в топ 10 на клуба по мачове, като в момента е с 530, а до Гути му остават още само 12. Ако продължава по същия начин спокойно може да стигне и границата от 700 двубоя, което дотук се е отдало само на трима – Раул, Касияс и Санчис. 

Както е известно в последните дни с Реал преподписаха Даниел Карвахал, Карим Бензема, Марсело, Иско, както и треньорът Зинедин Зидан, а и както се очертава няма да бъдат последните направили това през този сезон.