Голямата звезда на европейския клубен първенец Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, остана ядосан след победата с 3:1 над Борусия Дортмунд в среща от 2-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Четирикратният носител на Златната топка заби два гола на стадион "Сигнал Идуна Парк" и логично беше избран за играч на мача. Второто му попадение обаче падна от засада, което предизвика поредна порция критики по негов адрес.

"Явно всеки мач трябва да доказвам кой съм. Не разбирам отношението на част от публиката към мен, но цифрите са изцяло в моя полза. Перфектният професионалист съм и мога да търпя критики, които са все повече. Радвам се, че вече имам 400 срещи с екипа на Реал. Не знам точно колко гола съм отбелязал (б.р. - 411), но навярно тези, които ме критикуват, са по-добре запознати", заяви Роналдо.

Той беше помолен да коментира и евентуален нов договор с Реал, въпреки че преподписа миналата есен. "Добър въпрос. Нещата трябва да следват естествения си ход. Флорентино Перес знае повече от мен по този въпрос. Правя това, което обичам и съм доволен", добави Кристиано. 

Участвайте в играта на Gol.bg с прогнозите и печелете награди!