Реал Мадрид – Тотнъм, мач от Група Н на Шампионската лига, стадион „Сантяго Бернабеу“, 21:45 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Хари Кейн иска да продължи невероятната си голова серия, но целта тази вечер ще бъде тежка – гостуване на Реал Мадрид на „Бернабеу“. Нападателят е голмайстор в турнира този сезон с 5 гола в 2 мача, а освен това се разписа 15 пъти в предишните 11 мача за Тотнъм и Англия.

Реал и Тотнъм спечелиха първите си два мача в Група Н на Шампионската лига и заради това сблъсъкът на „Бернабеу“ е чакан с огромен интерес. Според мениджърът на англичаните Маурисио Почетино това е голяма възможност Тотнъм да свери къде се намира в европейския футбол.

„Ние имаме млад отбор, който няма чак толкова опит на това ниво. Това е последната ни крачка и засега изглежда, че сме близо. Но тази последна крачка е много трудна за правене. Това е прекрасна възможност за нас да видим на какво сме способни, на какво ниво е манталитетът ни и къде се намираме физически и психически“, заяви Почетино.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан пък заяви, че Хари Кейн е завършен играч. „Той е много добър във всичко. Но най-важното е, че винаги е на правилното място. Той не стои не едно място, а атакува празните пространства и то на скорост. Той е завършен играч. Не изглежда така на пръв поглед, но в действителност е“, заяви Зидан.

В тима на Тотнъм се завръщат Дани Роуз и Муса Дембеле, които се възстановяваха от контузии дълго време. Все пак Роуз, който не е играл от януари, едва ли ще почне като титуляр, след като и Бен Дейвис се намира в прекрасна форма.

За Реал няма да играе бившият играч на Тотнъм Гарет Бейл. Твърдо аут са още Матео Ковачич и Дани Карвахал, но се очаква на вратата да се завърне Кейлор Навас.

Резултат: 2:1