Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали двамата вратари, които бяха главни действащи лица при равенството на Кралския клуб с Тотнъм снощи. 

Двата тима стигнаха до 1:1 в испанската столица, като определено и в единия, и в другия лагер могат да съжаляват, че не спечелиха, след като Кейлор Навас и Юго Лорис се отчетоха със серия отлични намеси. 

„И двамата вратари направиха по 3-4 страхотни спасявания, но това не ме изненадва. Създадохме много положения и малко сме разочаровани, че не победихме, но мисля, че резултатът е справедлив“ коментира френският бос. 

„Момчетата се раздадоха максимално и затова няма да са доволни, че не получиха награда за усилията си, но понякога във футбола се случват такива неща. Трябва да мислим за следващия двубой, а освен това ще се опитаме да спечелим всичките точки на „Уембли“ добави философски босът. 

„Тотнъм не ни изненада. Те често играят с петима в отбрана и след като поведоха се прибраха близо до своята врата, като действаха и много организирано. Карим наистина пропусна чисто положение, но трябва да отдадем заслуженото и на Лорис. Не съм притеснен, защото Бензема не спира да се подобрява и ще бележи още много голове за нас. Трябва просто да бъдем търпеливи“ изтъкна още Зидан.