Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е гласувал само за свои съотборници за играч на ФИФА. Както е известно, снощи португалецът отново спечели наградата.

В своя списък Кристиано е поставил на първо място Лука Модрич, на когото е дал пет точки. Три точки Роналдо е дал на Серхио Рамос и една - на Марсело.

Големият конкурент на португалеца през годините Лионел Меси също е заложил на свои съотборници в Барселона. Той е поставил на първо място Луис Суарес, а зад него е наредил Андрес Иниеста и бившия си съотборник Неймар (ПСЖ).

Доста интересен е изборът на Серхио Рамос. Капитанът на Испания логично поставя Кристиано на върха, но пък дава три точки на Лео Меси. Една точка отива за Лука Модрич. Идентичен е вотът на самия Модрич, който променя само позицията на третия в листата си - Тони Кроос.

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен залага изцяло на играчи на бившия си клуб Реал Мадрид. Той е подкрепил Роналдо, Рамос и Марсело.

Вратарят на Байерн Мюнхен и капитан на Германия Мануел Нойер също удря рамо на играч на Реал - Тони Кроос. Зад него той е поставил двама съотборници - Роберт Левандовски и Артуро Видал. Левандовски дава пет точки на Нойер, три на Видал и една на Кристиано Роналдо.

Бекът на ПСЖ Дани Алвеш изненадващо дава точка на Кристиано, с когото дълго време бяха в студени отношения. Очаквано петте точки на бразилеца са за съотборника му Неймар, а три - за Меси.

Капитанът на Белгия Еден Азар успя да изненада всички и постави на първо място Н'Голо Канте, а зад него нареди Роналдо и Модрич.