Още по темата

 

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо спечели за пети път наградата на ФИФА за футболист №1 в света и се изравни с големия си конкурент Лионел Меси по брой спечелени отличия.

През януари португалецът е тежкият фаворит в борбата за Златната топка и почти сигурно ще изравни Лео и по този показател, гонейки пети успех в борбата за най-ценния индивидуален приз. Към момента и двамата имат по четири Златни обувки.

Славата на Роналдо обаче не е достатъчна, за да може синът му Кристиано-младши да е сред най-върлите му фенове. Нещо повече - малчуганът е запален именно по Меси.

Още по темата

 

Самият Роналдо направи признанието пред аржентинеца по време на връчване на Златната топка през януари 2015 година. Тогава синът на ибериеца беше видимо развълнуван от срещата с Меси.

Кристиано подкани наследника си да стане и да отиде при южноамериканеца. Меси погали срамежливия хлапак и го попита как е, давайки крачка назад. Тогава се намеси Кристиано, който каза: "Непрекъснато гледа твои клипове в интернет и говори за теб".

Камерите уловиха 7-годишния Кристиано-младши да гледа втренчено към Меси и в понеделник, когато се връчваха наградите на ФИФА в Лондон. Потребители в интернет пък се шегуваха, че при връчване на Златната топка Меси и Роналдо трябва да сменят местата си, за да може синът на португалеца да стои плътно до своя кумир...