Тотнъм – Реал Мадрид, мач от Група Н на Шампионската лига, стадион „Уембли“, 21:45 часа българско време.

Групата на Реал Мадрид

Вратари: Касия, Моха

Защитници: Вайехо, Рамос, Начо, Марсело, Ернандес, Ашраф

Полузащитници: Кроос, Модрич, Каземиро, Йоренте, Асенсио, Иско, Себайос

Нападатели: Роналдо, Бензема, Васкес, Майорал

Прогнозата на Gol.bg:

Тотнъм ще опита да подсигури класирането си за осминафиналите на Шампионската лига, но това мина през задължителна победа над Реал Мадрид. Тимът на Маурисио Почетино в момента е на върха в класирането в Група Н, където дели първото място именно с Реал Мадрид. Двата тима имат еднакъв брой точки и голова разлика.

Добрата новина за „шпорите“ е завръщането на Хари Кейн, който пропусна гостуването на Манчестър Юнайтед през уикенда. Почетино заяви, че е много убеден, че английският национал да играе на „Уембли“.

„Той е в листата, но имаме още един ден да решим. Най-вероятно ще бъде на линия за мача, но не мога да съм категоричен, защото има още ден. Два дни тренира добре. Ще решим в деня на мача с медицинския състав дали ще играе“, каза Почетино.

Реал Мадрид влиза в мача след шокиращата загуба с 1:2 от Жирона в Ла Лига, заради която тимът на Зинедин Зидан изостана на 8 точки от лидера Барселона. „Няма да гледаме срещата с Жирона, а само мачовете им в Шампионската лига. Мисля, че Реал Мадрид има качествата и капацитета да играе дори през два дни“, добави мениджърът на Тотнъм.

Почетино продължава да не може да разчита на контузения Ерик Ламела, аут е още Виктор Уаняма. В Тотнъм обаче са обнадеждени от завръщането на Хари Кейн.

Бившият играч на Тотнъм Гарет Бейл бе оставен извън групата за мача, тъй като не успя да се възстанови от контузия в прасеца. Аут е и Рафаел Варан заради мускулна контузия, както и Кейлор Навас. Трайно контузени са Дани Карвахал и Матео Ковачич.

Добрата новина за Зидан е, че ще може да разчита на Иско, който получи травма в бедрото в мача с Жирона.

Резултат: 2:1