В Реал Мадрид се зарадваха сериозно, след като за първи път от доста време суперзвездите на отбора ще могата да тренират заедно. 

Триото Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Гарет Бейл известно още като ВВС, ще пропусне мачовете на националните си отбори, така че футболистите ще бъдат на разположение на Зинедин Зидан. 

Случилото се е направо лукс, тъй като за първи път тримата са заедно от двубоя за Суперкупата в средата август, след което поради контузии и наказание все не можеха да се съберат. 

Вестник „Марка“ изчислява, че от идването на Зидан начело на отбора през януари 2016-а, той е можел да използва тримата си суперфуболисти едва в 28 от 106 мача, което прави незначителните 26%.

Сега обаче Бензема и Роналдо получиха почивка от националните си отбори, а Бейл е възстановен от поредната си контузия, така че те ще прекарат време заедно и ще бъдат на линия за дербито с Атлетико другата седмица. 

Феновете определено не са доволни от представянето им и дори освиркаха французина. Роналдо също е в суша по отношение на головете си в първенството, но победа в  дербито ще ги омилостиви без съмнение.