Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, намекна, че всичките информации, които го пращат далеч от "Сантяго Бернабеу", не отговарят на истината.

За целта четирикратният носител на Златната топка използва социалните мрежи, където пусна снимка, на която е на тренировка при "белия балет". Към нея е добавил думата "концентриран", което беше тълкувано, че не обръща никакво внимание на спекулациите.

През последните дни испанските медии пишат, че Роналдо е решил да напусне Реал след края на сезона. Като причини за това се изтъкват слуховете за привличане на Неймар, който ще му отнеме лидерските функции, както и проблемите с данъчните. Освен това Кристиано взима далеч по-ниска заплата от звездата на ПСЖ – 21 срещу 35 милиона евро, а след новия договор Лео Меси ще получава от Барса 40 млн. евро.

В събота от 21.45 часа наше време Реал има тежко гостуване на Атлетико Мадрид в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. Преди него шампионите заемат 3-то място в класирането с 23 точки, докато лидерът Барселона е с 31 т. "Дюшекчиите" също имат 23 т., а вторият Валенсия е с 27 т.