С двата си гола снощи, Карим Бензема не само че изпревари Тиери Анри и се превърна в най-резултатния французин в Шампионската лига, но и се изкачи в клубната ранглиста. 

Той вече еднолично заема 7-ото място в историята на Реал със 184 гола, след като досега делеше позицията с легендата Пако Хенто. Следващият в подреждането е Уго Санчес с 208 и не изглежда много вероятно да бъде настигнат до края на кампанията. 

„Винаги се стремя да бъда полезен и да помагам на съотборниците си с каквото мога. Искам да давам повече и повече, но понякога се получава, а друг път не. В крайна сметка освиркванията са част от живота ми” заяви Бензема, който има само 4 попадения на сметката си до момента и така си навлече гнева на феновете заради слабото си представяне. 

„В крайна сметка сега вкарахме 6 гола, не допуснахме нито един и играхме добре, което ще подобри самочувствието ни. За един нападател винаги е важно да бележи, но със своята игра бих могъл да предложа и повече от това и да помогна с подаване или с движението си по терена. Този път имах късмета, че се получи добре. Не се притеснявам от критиките и оставам щастлив в Реал Мадрид” добави той.