Реал Мадрид - Малага, мач от 26-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 23.00 часа българско време.


Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Дудек, Адан
Защитници: Карвальо, Серхио Рамос, Марсело, Арбелоа, Раул Албиол
Полузащитници: Гаго, Ласана Диара, Чаби Алонсо, Гранеро, Леон, Каналес, Кака, Ди Мария, Йозил
Нападатели: Роналдо, Бензема, Адебайор.

Контузени: Игуаин, Кедира, Гарай, Пепе


Прогноза:  Реал Мадрид не се представи убедително в последните си два мача, но и в двата случая това бяха гостувания. Формата на белите на "Сантяго Бернабеу" е изключително постоянна, като абсолютно всички домакински мачове през този сезон завършиха с победа. Сега в Мадрид ще дойде отборът на Малага, който е воден от бившия наставник на Реал - Мануел Пелегрини.

Друго, което свързва Малага с мадридчани е и сериозните трансфери, които бяха направени през лятото, след идването на новите арабски собственици. Въпреки че като цяло Малага не се представя много задоволително през този сезон, отборът записа няколко добри резултата в последните си мачове. Вече 4 поредни мача отборът няма загуба, като в последното си гостуване бе спечелена изненадваща точка на "Ел Мадригал" срещу Виляреал.

Реал Мадрид обаче е прекалено голям залък за Малага, а отсъствието на Жулио Баптища, Елдер Росарио, Дуда и Рубен Мартинес допълнително ще затруднят гостите.


Резултат: 3:0