Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан прие спокойно равенството с Бетис снощи, макар и да заяви след мача, че отборът му е заслужавал повече от двубоя. 

Това бяха първи загубени точки от Белите под ръководството на французина и след това тимът изостава на 4 точки от Атлетико и Барселона, като каталунците са и с мач по-малко. 

„Знаех, че първите минути ще бъдат трудни и след като изостанахме това ни постави в трудно положение. Предвид играта, която показахме обаче след това, определено заслужавахвме повече. Създадохме положения, но ги пропуснахме. Може би и нямахме късмет в някои моменти“ заяви Зидан. 

„Не, не съм разочарован. На правилния път сме и ще продължим да работим. Ще извлечем позитивите от случилото се. Загубихме две точки и не сме доволни, но до края на първенството има много време и всичко ще се реши в края“ добави той. 

„Гордея се с играчите и техните усилия, като единственото, което ни липсваше, бе пълния комплект точки. Не очаквах такъв развой, но това е футбол. По отношение на представянето нямам забележки и не мога да се сърдя на никого. Хамес се справи много добре. Разполагаме с достатъчно широк състав и ще правя промени“ каза още Зидан.