Треньорът на Рома Руди Гарсия нямаше как да е доволен от нулевото равенство с Лацио.

"Направихме добър мач, имахме инициативата, владеехме топката. Но за победата трябва повече прецизност в последния и предпоследния пас", направи равносметка французинът. "Все пак спечелихме една точка като гости и научихме, че не е достатъчно само да атакуваме. Трябва да сме по-решителни пред гола. Добър пример е положението на Пянич през първото полувреме .Ако беше стрелял веднага, а не да се опитва първо да овладее топката, вероятно щяхме да вкараме.

С оглед на класирането, резултатът може би не е добър, но се случва да атакуваш много и да не можеш да вкараш. Вярно е, че и Ювентус загуби точки, но ние пропуснахме шанса да съкратим изоставането си. Все пак техният резултат показва колко ценна беше нашата победа с 3:1 във Верона."

Треньорът на Лацио Еди Рея на свой ред изказа задоволството си от резултата.

"През първото полувреме бяхме много добри и им създадохме много проблеми по фланговете. След почивката те държаха топката повече, но ние се представихме на ниво в защита. Ако Онази не беше сбъркал при контраатаката, когато излязохме двама срещу един техен защитник, можеше и да бием", сподели Рея.