Треньорът на Рома Руди Гарсия не е особено притеснен преди реванша за Купата на Италия срещу Наполи. Вълците спечелиха първия мач, но резултатът 3:2 не повиши особено шансовете им за класиране преди гостуването на "Сан Паоло". Гарсия обаче заяви, че Наполи има сериозни проблеми в отбрана и неговият тим ще се възползва от тях.

"Ще се опитаме да вкараме гол, защото тяхната защита допуска много голове", каза французинът. "Надявам се по-добрият да победи и много искам на финала да играем ние. Вече победихме Наполи на два пъти този сезон (б.р. – Рома спечели домакинския си мач в първенството с 2:0) и вкарахме общо пет гола в двете срещи."

"Няма да мислим за резултата от първия двубой, ще играем за победа и в Неапол. Нашата игра е подчинена на мисълта за атака, но да видим все пак как точно ще се развие мачът", добави Гарсия.

"Важно е да държим инициативата и да водим играта. В първия мач се отпуснахме малко и допуснахме да ни изравнят, въпреки че имахме преднина от два гола", напомни треньорът на Рома.