Полузащитникът на Рома Миралем Пянич подчерта важността на треньора Руди Гарсия, като призна, че специалистът е дал нещо ново на отбора.

"Вълците" се намират в превъзходна форма през този сезон и отборът е 2-и в класирането, в Серия "А", като изостава на 9 точки от лидера Ювентус с мач по-малко.

"Откакто Руди Гарсия пристигна в Рома моята игра се промени в сравнение с това, което показвах в Лион", заяви Пянич пред френската версия на "Goal.com".

"Вече съм доста по-зрял, а и натрупах доста опит. Също така обаче неговият стил ми допада повече, ако трябва да бъда честен".

"Отборите на Гарсия разчитат предимно на полузащитата и той вярва на своите халфове, че ще вземат правилните решения на терена".

"Сега аз трябва да поемам по-голяма отговорност. Веднага след идването му ми стана ясно защо е назначен начело на тима".

"Той говори с нас футболистите и ни дава увереност".

"Освен това бяха привлечени и някои опитни играчи, а след доброто начало на сезона натрупахме и вяра в собствените ни възможности", каза още Пянич.

Той коментира и отношенията си с капитана на тима Франческо Тоти.

"Отношението ми към нашия капитан е много добро. Знам, че ако му подам топката ще стане нещо хубаво. Щастлив съм, че играя тук", завърши босненецът.