Капитанът на Рома Франческо Тоти е контузен и отсъствието му веднага се усети. Вълците не успяха да преборят Интер (0:0), като направиха един от най-слабите си мачове под ръководството на Руди Гарсия.

Междувременно Тоти се размечта и издаде идеалния отбор, в който би искал да игра. Той уточни, че схемата – 3-3-1-3 – е доста офанзивна, но гарантира забавление и спектакъл.

"На вратата слагам Буфон, пред него – Майкон, Валтер Самуел и Кандела. В средата – Де Роси, Шави и Иниеста, после аз, а пред мен Кристиано Роналдо, Меси и Ибрахимович. Казвате, че ще струва прекалено скъпо? Е, това не е мой проблем, а на президента!", пошегува се Франческо.

Тоти призна също, че едва ли ще участва на световното първенство в Бразилия.

"Не мисля, че ще ме повикат – каза капитанът на Рома. – Вярвам, че Прандели вече е избрал футболистите, на които ще разчита. На мен никога не ми е казвал нищо. Но аз не го съдя, напротив, уважавам всичко. В Бразилия от Рома ще играят Де Роси и може би Флоренци."

Капитанът не пропусна да изчетка треньора на Вълците Руди Гарсия.

"Той свърши страхотна работа, вдигна настроението в съблекалнята. Имахме нужда от това, защото последните два сезона бяха много трудни. За съжаление във футбола е така – когато резултатите са слаби, отборът се разпада и всеки започва да мисли за себе си. Гарсия вече разбра какво представлява Рома. Ние сме подготвени и знаем какво искаме. Все още мечтая за Шампионската лига и се надявам, че не е невъзможно това да се случи. Това би бил венецът на кариерата ми, но не ми остава много време", сподели Тоти.