Треньорът на Рома Руди Гарсия е поставил условие пред ръководството на клуба да бъдат привлечени три звезди за Шампионската лига, за да удължи договора си с клуба. Това обяви в. "Кориере дело спорт".

Акциите на французина скочиха неимоверно заради отличния сезон на Вълците. Това накара шефовете на клуба да се застраховат и да пожелаят да удължат контракта на Гарсия, който изтича през лятото на 2015 г.

Французинът обаче иска отборът му да е достатъчно силен, за да се представи на ниво на континенталната сцена. Той поискал от ръководството един краен защитник, нападател със солиден опит в Европа и качествен полузащитник. Освен това Гарсия държи халфът Миралем Пянич задължително да остане в Рома. От него се интересува Пари Сен Жермен.

Самият Гарсия заяви, че в момента най-важното е Рома да запази второто място.

"Най-важното е да влезем директно в Шампионската лига. Аз се чувствам добре тук. Не съм отказвал да си удължа договора, това го измислихте вие, журналистите. Не съм притеснен и за договора на Миралем, а и той трябва да е съсредоточен върху играта си. За никъде не бързаме", коментира треньорът на Вълците.