Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече през януарския трансферен прозорец халфа на Рома и националния отбор на Холандия Кевин Стротман, твърди "Дейли Меил".

През това лято мениджърът на тима Луис ван Гаал хвърли 150 милиона паунда за нови трансфери след пристигането си в отбора, но сериозните харчове по всяка вероятност ще продължат и през зимата.

Въпреки сериозните инвестиции за трансферите до момента, холандецът е на мнение, че отборът му все още има нужда да укрепи защитата и халфовата си линия.

Стротман пък е следващата голяма цел пред отбора, но тимът ще отправи оферта за него през януари.

Очаква се тя да бъде от рода на 25 милиона паунда. Холандецът има проблеми с контузия на коляното, но ще се възстанови напълно и се очаква да навлезе във форма до януарския трансферен прозорец. 
 
Отборът привлече до момента Радамел Фалкао под наем от Монако (6 милиона паунда), Анхел Ди Мария от Реал Мадрид (60 милиона паунда), Дели Блинд от Аякс (14 милиона паунда), Маркос Рохо от Спортинг Лисабон (16 милиона паунда), Люк Шоу от Саутхямптън (30 милиона паунда) и халфа на Атлетик Билбао Андер Ерера срещу 29 милиона паунда