Треньорът на Рома Руди Гарсия бе изключително доволен след разгромната победа над ЦСКА Москва с 5:1 при завръщането на тима в Шампионската лига.

Това бе първото участие на "Римските вълци" в най-комерсиалния турнир от три години насам. 

"Показахме страхотна игра, спечелихме, и взехме важни три точки. Жалко за травмите, които получиха наши играчи. Мога обаче да кажа, че в рамките на 75 минути от този мач играхме много красиво и ефективно", заяви Гарсия на пресконференцията след мача.

"Астори има проблеми с коляното, докато Итурбе е с мускулен проблем. Двамата ще преминат все пак тестове през следващите дни и се надявам да не става въпрос за нищо сериозно и да се оправят бързо".

"Играхме точно по начина, по който искахме да играем . Показахме голямо желание, но най-вече голяма ефективност. Започнахме мача наистина много бързо, което е от много важно значение. Важно е когато играем у дома да си печелим срещите. Това е най-добрият старт за клуба в Шампионската лига, определено. 

"Видяхме един много добър отбор на Рома. Трябва да играем всеки мач с такъв ентусиазъм. Моите футболисти обичат футбола и се наслаждават да играят заедно", завърши Гарсия.