Треньорът на Рома Руди Гарсия е на мнение, че с представянето си срещу Манчестър Сити тимът е доказал, че може да се мери с най-добрите състави в Шампионската лига. 

Вълците направиха 1:1 на „Етихад” след силен двубой и показаха, че победата им над ЦСКА Москва преди 2 седмици с 5:1 изобщо не е била случайна. С 4 точки римляните дават сериозна заявка да заемат едно от първите 2 места в групата. 

„Демонстрирахме тази вечер, че сме сред водещите тимове в групата. Играхме много добре срещу шампиона на Англия. Не бе лесно, осолено след като изостанахме, но положихме сериозни усилия и се възползвахме от ситуациите, които имахме” заяви специалистът. 

„Можем да се борим за контрола върху топката дори срещу толкова сериозен съперник. Получихме ранен гол, но демонстрирахме спокойствие, което ни помогна да изравним. Не зная дали това е най-добрият ни мач, но със сигурност действахме с увереност. Нямаше какво да губим и спечелената точка ще ни помогне да подходим към следващите си двубой със самочувствие” добави той. 

„За Тоти няма какво да говорим. Много се радвам, че успя да отбележи и неговият талант просто направи разликата. Мога обаче да кажа, че и Ашли Коул бе страхотен. Явно английският въздух му се отрази добре. Няма как да не се гордея с отбора си и се надявам, че това е началото на една фантастична история за Рома” каза още Гарсия.