Полузащитникът на Рома Кевин Стротмат благодари за подкрепата, която е получавал през цялото време, докато бе извън игра. 

Снощи той се завърна на терена точно 8 месеца, след като през март получи тежка травма на коляното, заради която пропусна края на миналия сезон, началото на настоящия, а през лятото и световното първенство. 

Холандецът се появи в последните минути в двубоя срещу Торино спечелен с 3:0 и получи сериозни аплодисменти от феновете на Вълците. 

„Първо, искам да ви кажа едно голямо благодаря” обърна се към привържениците футболистът от клубния телевизионен канал. „Работих сериозно, за да успея да се върна и получавах подкрепа всеки ден, като усещах позитивно отношение към мен и това ми помогна” добави той. 

„Преди мача говорихме с треньора да вляза евентуално в края на мача и при 3:0 той ме пусна. Беше ми обаче наистина трудно, след като не бях играл толкова дълго време. Емоциите бяха много силни. Отборът ни е по-силен от миналия сезон и това се вижда на тренировките” изтъкна Стротман, който се счита, че е цел на Манчестър Юнайтед.