Фабио Капело вярва, че Рома има всичко, което е нужно, за да спечели титлата в Серия А този сезон. Шампионът в Италия в последните години е един и същ - Ювентус, но двата отбора играят на Олимпико в неделя от 19 часа. 

“Това ще бъде много важен и труден мач. За Рома е по-добре, че той идва във втория кръг. В същото време Ювентус все още не се е намерил, тъй като напуснаха трима много важни човека и се чувства несигурност. Поради тази причина за Рома е много добре, че среща Юве толкова рано. 

Така “вълците” ще могат да натрупат увереност и да се превърнат във фаворит за титлата. Те имат много балансиран състав и класни играчи на позициите, на които им липсваха досега. Рома има всичко нужно”, заяви Капело. 

Ювентус също имаше доста работа на трансферния пазар. “Старата госпожа” привлече Марио Манджукич, Пауло Дибала и Симоне Дзадза, а освен това взе под наем от Челси Хуан Куадрадо. 

“Ако дойде онзи Куадрадо от Фиорентина, тогава Макс Алегри е взел страхотен играч. Ако е този от Челси, тогава нещата няма да са много добри за него. 

Алегри доказа в Милан, че е добър треньор и това бе потвърдено в Торино, Той може да изведе най-доброто от всеки играч, а освен това да държи в хармония съблекалнята. Руди Гарсия пък спечели титлата на Франция в третата си година в Лил. Сега е начело на Рома в третия си сезон”, отбеляза именитият италиански специалист.