Треньорът на Рома Руди Гарсия отказа да подаде оставка, въпреки плачебните резултати на „вълците“ в последно време. Вчера столичани загубиха с 0:2 от Аталанта у дома и сложиха край на лошата седмица, след като във вторник бяха разбити с 1:6 от Барселона.

„Няма да я подам. Бесен съм, разочарован и ще се боря, за да излезем от тази ситуация. Трябва да сме обединени, момчетата не бива да губят увереност. Ние все още сме същата Рома, с най-добрата атака в Серия А. Ще се борим, ще дам сърцето си за Рома. Който мисли, че ще се откажа, просто не ме познава“, заяви Руди Гарсия.

„Имали сме и по-лоши периоди, откакто съм тук. Дори миналият сезон беше много труден. Нашите цели остават – да минем групата в Шампионската лига и да се задържим на върха в класирането в Серия А. Поемам отговорност, но трябва да останем обединени. Сигурен съм, че зад облаците има синьо небе“, добави треньорът на Рома.

Директорът на клуба Валтер Сабатини също подкрепи наставника. „Не мислим за смяна на треньора. Понякога Руди и аз имаме различни мнения, но работим в интерес на Рома. Той заслужава да е треньор на Рома“, заяви Сабатини.