Треньорът на Рома Лучано Спалети изрази раздразнението си от спада на играта на тима в мача със Сампдория. „Вълците“ водеха убедително с 2:0, но допуснаха гол, а в последните минути можеха дори и да не спечелят, когато Матия Касани удари гредата, а Войчех Шчесни спаси чисто положение след удар на Антонио КасанТ

„Рома трябва да разбере какво искаме ние, но това не е нормално. Вървим в правилната посока и изведнъж правим обратен завой. Днес срещата изглеждаше спасена, контролирахме я и трябваше да задържаме топката. Тогава в един момент настъпи объркване и можеше да съжаляваме.

За щастие спечелихме, но това можеше и да не е така. Честно казано, отборът заслужаваше да победи, защото създаде много положения, но не бива да си позволяваме такива спадове. Самдория изигра добър мач, те имат някои много талантливи играчи, но ние трябваше да им противодействаме по-добре“, каза Спалети.

Все пак победата беше трета поредна за „вълците“ и тимът е само на точка зад Интер и на две зад третия в класирането Фиорентина.

„Щастлив съм, че взехме трите точки. Сега сме още по-мотивирани, като виждаме, че сме близко до върха“, добави Спалети.