Треньорът на Рома Лучано Спалети беше доволен от изключително важната победа с 3:2 над Дженоа и добави, че Франческо Тоти е „диамант, който не може да бъда използван всеки ден“. Капитанът вкара от свободен удар за 2:2, след което Стефан Ел Шаарави донесе победата в края.

„Франческо винаги ни е помагал в тежките моменти, а тези свободни удари са само част от репертоара му, Шчесни ми каза да заяви пред репортерите, че вие винаги говорите за Тоти, но не и неговите спасявания. Така, че аз ви предавам неговото послание.

Ел Шаарави също вкара прекрасен гол, добре изработен от Един Джеко. Това беше фундаментална победа за нас. Според Мен Тоти е диамант, а диамантите се носят само за специални поводи, в точния момент, не са за всеки ден. Той е повече от 24 карата. Тоти винаги носи нещо много голямо на Рома“, каза Спалети.

В Италия се говори все по-усилено, че Принца на Рим ще получи нов договор до края на седмицата. „Това са неща между Франческо и президента. Аз стоя зад играчите си. Франческо върши невероятна работа и ще бъда щастлив, ако продължи кариерата си. Ще бъда доволен, каквото и да реши“, добави треньорът на Рома.