Полузащитникът на Рома Кевин Строотман заяви, че е благодарен на съотборниците си, след като записа първи старт от януари 2015 година. Холандецът игра при победата с 3:2 над Дженоа.

„Феновете винаги са ме подкрепяли и аз искам да им благодаря. Исках много да спечелим мача с Дженоа. Трудих се много, за да се завърна на терена, знаете, че не бях играл цели две години. Трябваше да съм напълно готов, за да бъда отново титуляр. Сега очаквам с нетърпение оставащите до края на сезона два мача“, заяви Строотман.

„Тоти е невероятен футболист, просто нямам думи, с които да го опиша. В последните няколко мача той е изключително важен за нас. Съперниците ни се страхуват от него и това отваря много възможности за нас. Един Джеко също се включи много добре. Тоти обаче е нашият капитан и за всички нас е удоволствие да играем с него.

Спалети изисква много от нас по време на тренировките, но това е нормално. Той промени много неща, откакто пое Рома. Не искам да го сравнявам с Руди Гарсия, защото и двамата вършат прекрасна работа, но Спалети добави нещо ново.

Целта ни е да спечелим мачовете до края на сезона. Феновете ни са плътно зад нас, което е страхотно. Винаги са подкрепяли всеки един от нас и това ни дава допълнително сили. Искам да благодаря на всички тях, на съотборниците си, на екипа, на шефовете, но искам да го направя на терена, а не с думи“, каза още холандецът.