Лидерът на Рома Раджа Наинголан е наясно, че Ювентус ще бъде фаворит за титлата в Италия, но въпреки това не отписа шансовете и на останалите отбори. „Старата госпожа“ се подсили със сериозни имена, включително Миралем Пянич от Рома и Гонсало Игуаин от Наполи“.

„Чувствам се добре, подобрявам формата си, която поизгубих по време на почивката. В състава видях футболисти, които искат да се докажат. Един от тях е Леандро Паредес, който се завърна много надъхан. За всеки е ясно, че е трудно да си играч на рома, защото напрежението и конкуренцията са големи.

Заради това всеки път, когато съм на терена, давам най-доброто от себе си и това се оценява. Може би хората харесват моят стил, защото имам добри отношения с феновете. Не ми харесва обаче да виждам празни стадиони. Резултатите ни във втората половина на сезона бяха добри, но щеше да е още по-хубаво, ако имаше и повече фенове“, каза Наинголан.

„Ако се вгледате само в тимовия лист, трябваше да вземем шест точки в мачовете с Верона миналия сезон. Да, Ювентус направи страхотна кампания, но в края на сезона печели отборът, който е бил най-постоянен. В последните няколко години те са първи. Ако започнем добре, никой не знае какво ще стане. Нашата цел е да се класираме за Шампионската лига. Ще имаме нужда от всичко, особено от феновете ни“, каза още Нинджата.