Галерия

Галерия

Съпругата на Франческо Тоти - Илари Блази, беше нахокана от друга футболна половинка. Жената на легендарния защитник Алесандро Костакурта - Мартина Коломбари, която също е манекенка, я посъветва да не се бърка в кариерата на мъжа си.

Причина за това стана интервю на Илари, в което тя напада треньора на "Рома" Лучано Спалети. Съпругата на Тоти нарече специалиста "малък човек" заради решението му да държи легендата на "вълците" на пейката през миналия сезон.

"Аз никога не съм позволявала да се намесвам в професионалния живот на мъжа ми - заяви Коломбари. - Може да коментираш избора на треньора у дома, но не и пред хората. Никога не съм коментирала, защото знам, че това ще има последици за съпруга ми. Аз не вярвам, че на сутринта след интервюто на Илари в дома на Тоти е имало същото спокойствие като предишния ден..." 

"Има хора, които казват, че това е рекламен трик за популяризиране на "Биг брадър", но аз мисля, че Илари е умно момиче, което знае как да се справя във всякакви ситуации." Блази е водеща на италианското издание на "ВИП брадър", което тече в момента.

Мартина Коломбари