Треньорът на Рома Лучано Спалети бе доста разочарован от зрелищното реми 3:3 срещу австрийския Аустрия Виена насред "Олимпико". 
 

"Римските вълци" имаха аванс от 3:1 в резултата, но в крайна сметка се изложиха в последните минути на срещата и допуснаха нелепо две попадения с които гостите си тръгнаха, с точка.

"Беше много странно, защото изцяло контролирахме мача и можехме да вкараме още няколко гола на противника. Вместо това по много лековат начин изпуснахме преднината си и трябваше да се задоволим с реми", коментира той на пресконференцията след мача.

"Добрата игра я имаше, но след като усетихме, че имахме тотален контрол ние се отпуснахме прекалено в края и това в крайна сметка даде голямата разлика и позволи на гостите да ни вкарат два гола с които да изравнят".

"Просто си помислихме, че сме спечелили мача, а редовното време не бе свършило".

"Този път обаче си мисля, че направих правилните смени. Ел Шаарави и Флоренци поискаха смени, тъй като усещаха голяма умора, а освен това трябваше да заменя и Итурбе защото видях, че Аустрия ни притиска и от неговия фланг дойде едното попадение. За съжаление нямахме право на повече смени".

"При третия им гол ние просто не се позиционирахме добре отзад. Имаше една празнина и те я използваха отлично".