Голмайсторът на Рома Един Джеко призова съотборниците си да изиграят голям мач и да отстранят Лион от осминафиналите на Лига Европа. 

“Ще бъде трудно, защото трябва да вкараме поне два гола. Те са много силен отбор, но мисля, че и ние също сме силни. Това обаче трябва да го докажем утре. Трябва да играем както в първото полувреме във Франция. Да бъдем концентрирани през всичките 90 минути. Този сезон още не е приключил, можем да подобрим играта си и се надявам утре да го покажем”, каза Джеко. 

“Смятам, че можем да отстраним Лион. Когато бях в Манчестър Сити, спечелихме първата титла то 44 години в последните 3-4 минути на последния мач, защото след 90-та я губихме. После аз вкарах, а след това и Серхио Агуеро. Така че трябва да вярваме винаги”, добави босненецът. 

Феновете на Рома обявиха бойкот на мача, което не се прие добре сред играчите. “Според мен ще е най-добре да кажат какво има вътре на стадиона. Видяхте и в Лион каква подкрепа получиха французите от феновете си. Благодарение на тяхната подкрепа те вкараха три гола. Дано ситуацията при нас се промени, защото отборът има нужда от подкрепа”, каза още Джеко.