Треньорът на Рома Лучано Спалети беше разочарован от загубата с 1:3 от Лацио. “Вълците”  бяха издебнати на контраатаки, но като цяло не показаха дори част от своята игра. 

“Грозен инцидент доведе до грозната ни игра. Започнахме добре, с игра според нашия план и създадохме няколко положения, след което допуснахме гол при първата опасност пред нашата врата. Това е психологически удар и след него не бяхме онзи отбор, който искам да виждам. 

Реших да сменя схемата в хода на мача, защото Лацио бяха много опасни на контраатаки, но днес просто нищо не ни се получаваше. Те ни вкараха след рикошет и просто нямахме късмет. Представихме се зле в защита. Сега сме отворени за критики. Загубихме форма, взимахме лоши решения. Създадохме 6-7 положения, но не успяхме да ги реализираме”, каза Спалети. 

Треньорът на Рома коментира и слабата игра на Един Джеко, който пропусна няколко чисти положения. “Статистиката показва, че той е важен за нас. Днес повече от един играч не се представиха на ниво. Така че не бива да посочвате с пръст само един човек”, добави треньорът на Рома,