Нападателят на Рома Един Джеко е доволен от свършеното през подготовката и поздрави Александър Коларов, който бе привлечен в тима. “Вълците” загубиха снощи след дузпи от Ювентус в САЩ, след като преди това направиха равен мач с ПСЖ и победиха Тотнъм. 

“Свършихме много хубава работа и се представихме добре в тези три сложни мача. Взехме пет точки срещу отбори, които имат за цел да спечелят Шампионската лига, така че сме доволни от подготовката ни. 

Мисля, че играхме добре в мачовете от турнира, а е хубавото, че и в тренировките сме усърдни. Вижда се, че прогресираме. Лично за себе си винаги искам повече, но ми хареса в Америка. Ще играем в Шампионската лига през следващия сезон, така че тези три мача са добър тест за нас. 

Сега трябва да продължим работата си, за да бъде готови за мачовете в Серия А. Познавам много добре Коларов още от Манчестър Сити и съм запознат добре с пробивите, които прави. В Сити той ми даде много асистенции. Щастлив съм, че е в Рома, защото е много добър играч и може да предложи много на клуба”, каза Джеко.