Рома постигна втора победа в първенството, след като отнесе Верона на свой терен с 3:0. Алесандро Флоренци се завърна в състава на римските вълци с прекрасна асистенция, като за него това е първи мач от октомври насам. Тогава той скъса кръстни връзки, а лошият късмет се повтори още веднъж през февруари по време на подновяване на тренировките след операцията.

В първите 20 минути домакините имаха проблеми да създават чисти голови положения, но след това в рамките на 11 минути вкараха два гола и си решиха изхода от мача. В 22-ата минута Раджа Наинголан откри резултата, но дъждът и вече мокрият терен им помогнаха да стигнат до 2:0 в 33-ата чрез Един Джеко. Флоренци подаде за този гол, като най-напред тръгна назад, подмина защитника и асистира на босненския си съотборник.

След час игра Джеко удвои личната си сметка и направи 3:0, след като засече подаване на Александър Коларов от ляво и прониза вратаря на гостите Николас. В 66-ата минута Самуел Супрайен беше изгонен с втори жълт картон, а нещастието на гостите се допълни и от отменен гол на Джанпаоло Пацини.