Изпълнителният директор на Рома Умберто Гандини заяви, че този сезон „вълците“ ще се борят за титлата. Столичани завършиха предишната кампания на 4 точки зад Ювентус, а до момента са с изоставане от 6 точки, но и мач по-малко.

„Качеството на Серия А се вдигна и след като завършихме на 4 точки от Ювентус през миналия сезон, сега ще се борим за титлата. Сега обаче много повече отбори се борят за първите места и ще се губят повече точки. Има още много време до края и ще видим какво ще се случи. Нашата цел е да се представим по-добре от предишния сезон. Плановете ни са да завършим над всички.

Очаква ни тежък мач срещу Карабах в Шампионската лига. Това е важен мач за нас, какъвто беше и срещу Атлетико. Карабах е уникален отбор, имат опит в Лига Европа и знаете, че завършиха наравно с Интер.

Всяка точка в групата е много важна, а ние искаме да се класираме за следващата фаза. Но след като бяхме в 3-та урна, е нормално да се паднем с два добри клуба, каквито са Челси и Атлетико. Но дори и да отпаднем, ще се опитаме да вземем всичко от Лига Европа“, каза Гандини.