Седемкратният световен шампион по снукър Стивън Хендри пристига в България на 17-ти май (сряда). Най-титулуваният снукър играч, ще даде официална пресконференция за двубоите си срещу Рони О'Съливан в турнира Efbet Eleven 30 Snooker Show.

Както е известно двете най-големи легенди в снукъра ще се изправят в четири ексклузивни двубоя един срещу друг в България. 

Домакини на сблъсъците ще бъдат Пловдив (5 септември), София (6 септември), Варна (7 септември) и Бургас (8 септември). Билети може да намерите в Евентим и тяхната партньорска мрежа. Всички срещи ще бъдат част от сериите Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар.

Феновете на Стивън Хендри ще могат да се срещнат с него и да вземат автографи на специална среща в спортен бар Ефбет Хемус в сряда от 18:00 часа. Генералният спонсор на турнира ще предложи и още много изненади на феновете, които посетят срещата с легендата на снукъра.

Самият Хендри пристига в сряда на Терминал 2 в 13:25 часа с полет от Лондон. Официалната пресконференция ще стартира в 16:30 часа в една от залите на националния стадион "Васил Левски".