Сара Томази призна, че е била набелязана от премиера на Италия и собственик на Милан Силвио Берлускони на едно от неговите "бунга-бунга" партита, на които 74-годишният бос се отърсва от напрежението в компанията на хубави жени.

Сара е 29-годишна и е известна най-вече с това, че мина през леглата на няколко футболисти. В момента тя е гадже на Марио Балотели, който се запознава с Томази по доста интересен начин.

Веднъж Марио казал на сестра си Абигейл, че си търси гадже.

Сестра му поддържала контакти със Сара и в един техен разговор Абигейл споменала на Томази, че Марио си търси "добро момиче".

Явно преценила, че отговаря на критериите, "кротката" Сара се самопредложила и днес топли кревата на тъмнокожия футболист, който е контузен от декември миналата година и през последните седмици се изявява предимно по телевизията и вестниците.

Томази може да се похвали, че е била интимна и с Роналдиньо, когато бразилският техничар играеше в Милан.

В своя кратък разказ за срещата си с Берлускони, Сара споделя, че е била поканена във вилата на премиера от бизнесмена Джампаоло Тарантини.

Той е осигурявал проститутки на Берлускони и макар да не е в бранша, Сара също получила покана да участва в партито.

Сред ВИП гостите във вилата на Берлускони край Рим била и Патриция Д'Адарио, 44-годишна жрица на любовта, която получила 10 хиляди евро, за да остане до сутринта със собственика на Милан.

Сара отрича да е получавала пари за присъствието си на купона, въпреки, че още при влизането си е била набелязана от Берлускони, който е известен със своята зависимост към хубавите жени.

Берлускони явно не се трогнал, че Томази е гадже на Марио Балотели и й предложил "помощ", за начало- в кариерата й на тв-водеща.

Но след като поговорил с нея, премиерът бил очарован не само от хубостта на Сара, но останал впечатлен от нейният остър като бръснач ум. Дори се оказало, че Томази има диплома от университет. Тогава Берлускони я поканил в партията си.

"Той ми каза, че съм красива и интелигентна и че трябва да се занимавам с политика. Силвио винаги иска да помага на хората", споделя Сара.

"Но аз му казах, че искам да ставам актриса, а не политик."

Сара издава и друга подробност- че е посещавала и други партита на премиера, но в миланската му вила.

"Там имаше страшно много красиви момичета и хора от шоубизнеса, които се натискаха да присъстват. Беше пълно с много, наистина много момичета и повечето от тях си тръгваха чак на сутринта."

"Виждах как хора влизат и излизат от стоите по всяко време- може да са правили всичко вътре."

Сара удря шамар на Берлускони само ден, след като премиерът на Италия беше обвинен от прокуратурата, че използвал тайна банкова сметка, от която плащал на проститутките.

Сред заподозрените за секс-игри с Берлускони е дори непълнолетна 17-годишна танцьорка, която била в списъка на премиера от млади жени, на които той плащал солидни суми, за да правят секс с него.