Вратарят на Твенте Николай Михайлов призна, че поддържа близки отношения с фолкпевицата Алисия. От няколко месеца жълтата преса тиражира информации за интимна връзка между двамата.

Оказва се, че бившата на Валери Божинов наистина гостува често на Михайлов в Холандия. Вратарят обаче не коментира дали двамата имат връзка.

Те се показаха заедно за първи път само няколко седмици, след като певицата бе зарязана от Божинов. Нападателят на Парма замени Алисия с модела Николета Лозанова.


Вратарят на "Твенте" живее сам в момента, но не крие, че често му гостува фолк певицата Алисия. За по-близките взаимоотношения между двамата се заговори още от мига, в който изпълнителката обяви раздялата си с Валери Божинов.

Михайлов и Алисия се появяваха хванати под ръка на нощни соарета и демонстрираха близост. Никога обаче не обявиха, че са интимни.


В луксозния си дом Ники се наслаждавал най-вече на сауната си и признава, че търси с кого да я сподели. Подмятанията за затоплянето на отношенията му с Николета Лозанова също се оказаха партенка, а вратарят заяви, че отдавна е изстинал към нея.

Опроверга и клюките, че баща му я е накарал да абортира. Самият той обичал много децата и не би позволил подобно нещо.


Въпреки че е едва на 22 години, той не крие, че ако се появи голямата любов, няма да се замисли да се задоми и да си родят един отбор дечица, без значение на колко години е дамата на сърцето му.