Фолк певицата Алисия вече открито говори за новия мъж до себе си. Без да признава ясно обществената тайна, че това е вратарят на Твенте и националния отбор Николай Михайлов, изпълнителката се изфука с гаджето си. 

Макар двамата досега да не са потвърдили близките си отношения официално, в различни интервюта намекват за тях.


“Годината започна за мен по различен начин, сега се чувствам нужна, обичана и уважавана жена от мъжа, който е до мен. Чувствам се много щастлива”, коментира лаконично бившата на Валери Божинов.


“Всички знаем, че Ники Михайлов е много сладък, вижда се и с просто око. Той е невероятен човек, убеждавам се в това всеки ден, в който го опознавам.”


Алисия продължи с пълна сила словесната война с новата на Божинов - Николета Лозанова. “В момента Николета е като земетресението в Япония - пълна разруха".


Николета Лозанова

"И ако Валери иска да се гордее детето му с него, не е зле, вместо да дава глупави интервюта и снимчици, да заиграе футбол, да се сети, че е футболист, преди да изгуби качества".

"Николета си постига целта, минава през всичко на всяка цена. Нейното влияние над Валери е пагубно”, нападна блондинката.