Контузията на националният вратар на България Николай Михайлов е била получена след необуздан секс с неговата интимна партньорка Алисия, твърди днес lifestyle.bg.

Както е известно, Ники пропусна последния мач на своя Твенте заради травма, като официалната версия е болезнено възпаление на гръбначен прешлен.  

Заради болките михайлов изобщо не взе участие и в мача на националите отбор срещу Беларус, когато нашите бяха смачкани. Момчетата на Матеус паднаха само с 0:1 като съперникът ни "счупи" гредите на 4 пъти.

Изданието твърди, че Алисия е повредила гаджето си от престараване и необуздан секс. Това се случило при последната визита на фолк певицата в Холандия.

Тогава тя така изтощила любимия си страж, че при изпълнението на една по-нестандартна секс поза вратарят на Твенте си сецнал гърба.

Интересното е, че тази вечер Ники Михайлов може да се появи на терена срещу Бенфика насред Лисабон - градът, в който живеят бившата партньорка на Михайлов Николета и бащата на детето на Алисия - Валери Божинов.