Жаркото слънце в Акапулко зарадва хиляди жени по света. Чудите се защо?! Видео, разпространено от организаторите на тенис турнира в Акапулко, разтуптя отново почитателките на Григор Димитров.

Клипът е рекламен, но в него се набляга предимно на перфектните плочки на хасковлията. С него става ясно, че има какво да се види на турнира.

Видеото е кратко, но става за плакнене на окото, споделят фенки. Там българинът играе на забавен каданс на корта, без тениска и се поти.

Преди няколко дни Григор Димитров пусна своя снимка в социалните мрежи, на която е само с наметната кърпа върху гърба си.

С нея той показа, че отмаря на плажа в Акапулко, по-късно пък скочи от 35-метрова скала, с което доказа, че обича екстремните спортове.

Жаркото слънце в Акапулко зарадва хиляди жени по света. Чудите се защо?! Видео, разпространено от организаторите на тенис турнира в Акапулко, разтуптя отново почитателките на Григор Димитров. Клипът е рекламен, но в него се набляга предимно на перфектните плочки на хасковлията. С него става ясно, че има какво да се види на турнира. 

 

Видеото е кратко, но става за плакнене на окото, споделят фенки. Там българинът играе на забавен каданс на корта, без тениска и се поти.

 

Преди няколко дни Григор Димитров пусна своя снимка в социалните мрежи, на която е само с наметната кърпа върху гърба си. С нея той показа, че отмаря на плажа в Акапулко, по-късно пък скочи от 35-метрова скала, с което доказа, че обича екстремните спортове.

Копирано от standartnews.com