Не мога да се оплача. По принцип дори не трябваше да бъда тук, обяви Джак Сок след загубата он Григор Димитров на полуфинала в Лондон. 
 
"Да бъда за пръв път тук, да победя някои много добри играчи и да изляза от трудната си група повдига много самочувствието ми. Беше нещо като доказателство. Винаги съм вярвал, че мога да играя на това ниво и то с постоянство. Постигнах го в поредни седмици, преживяването тук ще ми служи по-скоро като доказателство, че мога, не толкова като нещо, от което да се уча“, каза още американецът.
 
Сок все пак призна, че има какво да подобри в играта си.
 
„Винаги има неща, които можеш да подобряваш, да правиш по-добре на корта, неща, които можеш да изкараш от мачовете. Най-важното е, че показах сам на себе си, че мога да играя на това ниво и да остана на него“, продължи Сок.
 
Накрая той насочи поглед към следващата година, но само за кратко – като нещо, което предстои, но може да почака.
 
„Със сигурност ще взема опита, който натрупах през последните седмици, всичко, което научих, всичко, което направих добре в мачовете, нещата, върху които мога да работя и ще се подготвя за 2018-а. Но сега не ми се говори за 2018 г., играе ми се голф“, завърши Сок.